Župa i Caritas Gospe Sinjske organizirali akciju prikupljanja pomoći

Caritas Novosti

Ususret nedjelji Uskrsnuća Gospodinova organizirana je akcija prikupljanja pomoći za Caritas Gospe Sinjske. Nositelji akcije bili su Župa i Caritas Gospe Sinjske, a akciju je provela Frama Gospe Sinjske. Trgovački lanci s područja Grada Sinja: Konzum, Kaufland, Tommy i Ribola podržali su ovu akciju na čemu im posebno zahvaljujemo.

Veliki doprinos akciji dali su i članovi Franjevačkog svjetovnog reda Župe Gospe Sinjske. Tijekom korizmenog vremena unutar bratstva organizirane su radionice na kojima su se izrađivali suveniri s korizmenim i uskrsnim motivima, a prihodi od prodaje namijenjeni su za Caritas.

U akciju se je uključila i Zajednica sv. Nikole Tavelića iz Brnaza. Vrijedni članovi zajednice organizirali su prodaju kolača i sirnica te prodaju uskrsnih suvenira. Doprinos akciji su dali i učenici Tehničko industrijske škole Ruđer Bošković u Sinju.

Caritas i Župa Gospe Sinjske zahvaljuje i svim dobročiniteljima koji anonimno pomažu i podržavaju poslanje Caritasa na području naše župe. Uz potrepštine koje se koriste u svakodnevnom životu, a koje su prikupljene zahvaljujući ovoj akciji, najveću zahvalnost upućujemo Bogu i Čudotvornoj Gospi Sinjskoj na svakoj providnosti duhovnoj i materijalnoj koja dolazi u prostore Caritasa Gospe Sinjske.

Volonteri Caritasa Gospe Sinjske
s fratrima