zajednica mladih sinjGdje izlaziš petkom? Koji izlasci ti doista donose Radost? Tražiš li ispunjenje srca doista na pravom mjestu? Pozivamo te: Moli i iziđi u radosti Evanđelja! Svakog petka u 19 sati (kroz korizmu subotom) u Dvorani svetog Križa u Svetištu Gospe Sinjske okupljaju se mladi na molitvu, slavljenje i zahvalu Gospodinu našem Isusu Kristu i njegovoj Presvetoj Majci Mariji.

Udruga je oblik slobodnog i dragovoljnog udruživanja katoličkih vjernika u Republici Hrvatskoj i inozemstvu koji se povezuju radi molitveno-duhovnog jedinstva, jačanja i zaštite obitelji te promicanja zajedničkih ciljeva: stvaranje i njegovanje duhovno i moralno zdravih obitelji koje će iznjedriti nova svećenička i redovnička zvanja, obitelji koje će dati moralne i duhom obdarene promicatelje mira i dobra u našoj Domovini.

U došašću 1994. započeli su prvi navještaji u župi Gospe Sinjske. Tada se osniva I. neokatekumenska zajednica, pod vodstvom župnika fra Luke Livaje. Nakon njega podržavaju i prate Put fra Tomislav Dukić, fra Neven Pavlinušić fra Nikica Ajdučići i fra Paviša Norac. Kad su župnici bili zauzeti drugim obvezama, posebnu brigu o zajednicama vodili su pok. fra Šimun Janković, pok. fra Bernardo Dukić i fra Zoran Jonjić.

U subotu, 01. veljače 2014. god. održana je skupština udruge „Cjelovit život“. Skupštinu je otvorila članica Udruge Tatjana Kovač Lovrić te pozvala gvardijana i upravitelja Svetišta fra Petra Klapeža da pozdravi prisutne. U svom pozdravnom govoru o. gvardijan se posebno osvrnuo a na aktivnost udruge i njezino vjerničko svjedočenje. Posebno je naglasio kako je Udruga kroz proteklu godinu, koju smo slavili kao Godinu vjere organizirala mjesečne tribine i tako dala svoj doprinos duhovnoj izgradnji zainteresiranih.