RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI
11. – 18. srpnja 2021.
Petnaesta nedjelja kroz godinu.
Svete mise: 6.30, 7, 8, 9, 10, 11 i 19 sati.

Četvrtak, 15. srpnja: Presveti Otkupitelj, blagdan. Misa i krunica na Gradu u 17 sati.

Petak, 16. srpnja: Gospa Karmelska.

Nedjelja, 18. srpnja: Šesnaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise: 6.30, 7, 8, 9, 10, 11 i 19 sati.

• U nedjelju, 18. srpnja u 20.30 sati u Gradskom kinu Sinj izvodi se predstava „Put od Rame do Sinja“ koja opisuje dolazak naroda iz Rame u Sinj 1687. godine pod vodstvom fra Pavla Vučkovića. Predstavu organizira Franjevačka klasična gimnazija i Pučko kazalište u Sinju.

• U crkvi su radovi; postavlja se nova rasvjeta i crkva se boja. Ovim vas putem pozivamo da, prema svojim mogućnostima, novčanim prilogom pomognete realizaciju ovog projekta. Svoj prilog možete ostaviti na porti ili uplatiti na račun samostana. Račun samostana HR0923400091110099301


 Ženidbeni navještaj:

Sakrament sv. ženidbe žele sklopiti:

Mirko Leko, sin Joze i Mladenke r. Mlinarević iz Ledinca, i Lana Gaurina, kći Ive i Ankice r. Kulić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 16. srpnja u Sinju.

Ante Lovrić, sin Alberta i Nade r. Mandić, mladić iz Splita i Matea Radonja, kći Mirka i Anđelke r. Topić, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u petak, 16. srpnja u Sinju.

Marinko Mravak, sin Dražana i Ive r. Kurtović, mladić iz Gale i Nikolina Poljak, kći Denisa i Marine r. Čačija, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 17. srpnja u Sinju.

Tomislav Župić, sin Damira i Snježane r. Ančić, mladić iz Sinja i Tea Jukić, kći Zorana i Tonke r. Maleš, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 17. srpnja u Sinju.

Marco Vuko Tokić, sin Luke i Marije r. Vuko, mladić iz Sinja i Antonela Muslim, kći pok. Ante i Silvane r. Šupljić Knez, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 17. srpnja u Sinju.

Mirko Alat, sin Borislava i Šime r. Gaurina, mladić iz Sinja i Marijana Vukman, kći Jerka i Ane r. Vuković, djevojka iz Hrvaca. Vjenčanje u subotu, 17. srpnja u Sinju.

Josip Budimir Bekan, sin Ivana i Radojke r. Slišković, mladić iz Turjaka i Marija Kelava, kći Stipana i Anice r. Alebić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u nedjelju, 18. srpnja u Sinju.

Nikola Anušić, sin Nikše i Marije r. Matić, mladić iz Glavica i Katarina Širić, kći Florijana i Snježane r. Jozinović, djevojka iz Dugog Rata. Vjenčanje u nedjelju, 18. srpnja u Dugom Ratu.