sinjOvim putem zahvaljujemo dragim obiteljima na teritoriju Župe Gospe Sinjske, koje su otvorile vrata svojih srdaca i domova, kako bi sa svećenicima zazivali Božji blagoslov. Pastoralno osoblje pohodilo je od 26. prosinca 2017. do 10. siječnja 2018. god. tisuće obitelji - očeva i majki, djedova i baka, djece i mladih.

Rado smo susretali i stare i mlade, i bolesne i zdrave, i siromašne i dobrostojeće, kako bismo s njima podijelili "radosti i nade, žalosti i tjeskobe", a naš božićni pohod bio je iznad svega molitva i zazivanje Božjeg blagoslova na sve članove obitelji kako bi kršćanski živjeli, svjedočili svoju vjeru, vidjeli značenje svoga života, bili učvršćeni u svome pozivu i ljubili svoje bližnje. 

Sretni smo što smo u našem gradu i okolnim mjestima imali mogućnost susresti toliko divnih ljudi, koji ljube Boga, Crkvu i svećenike. Njihova ljubav očitovala se u ljubaznom prijemu i sudjelovanju u blagoslovnoj molitvi. Valja istaknuti i da mnogi župljani imaju lijepo razvijen smisao za pripadnost crkvenoj zajednici, pa odvajaju od svojih materijalnih dobara te darivaju za duhovni i tjelesni napredak župe.

Još jednom svim dragim župljanima zahvaljujemo na toplom prijemu kod blagoslova obitelji i na cijelu župu zazivamo Božji blagoslov te nad svakim domom kličemo: CHRISTUS MANSIONEM BENEDICAT (Krist neka blagoslovi ovaj dom).

Vaši franjevci

Za više klikni ovdje.