pastoralni kalendar gospe sinjske 2018 fotoŽupa Gospe Sinjske objavila je "Pastoralni kalendar" za 2018-tu godinu. Kalendar obuhvaća razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. god., a sadrži popis slavlja i važnih događanja u crkvi Gospe Sinjske. U župnom uredu župljani i ostale stranke na vrijeme mogu tražiti upis termina, slijedeći upute pastoralnog osoblja.

Važno je napomenuti da je kod organiziranja slavlja i drugih događaja koji traže nazočnost svećenika od iznimne važnosti da se na vrijeme komunicira sa župnikom ili župnim vikarima. Samo tako možemo biti sigurni da će slavlja na župnoj, gradskoj ili obiteljskoj razini proći u najboljem redu.

Župni ured nalazi se u prostorijama franjevačkog samostana Gospe Sinjske. Preporuča se zainteresiranim strankama da osobno dođu u ured i da poštivaju radno vrijeme, kao i pravila kulturnoga odijevanja. Naše pastoralno osoblje, na čelu sa župnikom, rado će primiti sve župljane i pomoći kod organizacije slavlja, što se posebno odnosi na slavlja sakramenata.

Pastoralni kalendar, koji ima 100 stranica, možete u potpunosti pregledati ili preuzeti u pdf formatu OVDJE.