Ususret slavlju Prve svete Ispovijedi i Pričesti te slavlju svete Krizme u Župi Gospe Sinjske, u nedjelju 17. travnja održan je drugi susret s roditeljima ovogodišnjih križmanika i prvopričesnika. Susret je predvodio župnik fra Ante Bilokapić sa katehetama kandidata s. Jelenom Mijić i fra Stipom Šušnjarom.

 R susret

Slavlje svete Krizme u Župi Gospe Sinjske bit će 30. travnja u 10 sati i 1. svibnja u 10.30 sati. Ovogodiđnji biskupovi delegati i dijelitelji sakramenta Krizme su don Ante Ančić, pastoralni vikar Splitsko - makarske nadbiskupije i don Alojzije Čondić, profesor pastoralne teologije na KBF-u u Splitu. Susret krizmanika s djeliteljima sakramenta Krizme bit će u crkvi Gospe Sinjske 25. i 26. travnja u 20 sati.

 

Roditelji susret

 

Slavlje Prve pričesti za djecu s Planice, Radošića i Sinja bit će u nedjelju 15. svibnja u 9 sati. Djeca s roditeljima u samostanskom dvorištu trebaju biti najkasnije do 8.30 sati. Ispovijed prvoporičesnika je u subotu 14. svibnja u 10 sati. Generalna proba za prvopričenike je u četvrtak 12. svibnja  u 13 sati. Toga dana u vremenu od 8 do 18 sati bit će i podizanje prvopričesničkih haljina.