RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI
5. – 12. rujna 2021.
Dvadeset i treća nedjelja kroz godinu.
Svete mise: 6.30, 7, 8, 9, 10, 11.30 i 19 sati.

Rama opt

Utorak, 7. rujna: Sv. Marko Križevčanin – spomendan.

Srijeda, 8. rujna: Rođenje BDM-e, Mala Gospa – blagdan. Svete mise: 7, 8, 9 i 19 sati.

Četvrtak, 9. rujna: Klanjanje pred Presvetim nakon večernje mise.

Subota, 11. rujna: Probe za dječji zbor u 10 sati, za mlade u 12 sati.

Nedjelja, 12. rujna: Dvadeset i četvrta nedjelja kroz godinu. Svete mise: 6.30, 7, 8, 9, 10, 11.30 i 19 sati. Zaziv Duha Svetoga za početak nove školske i vjeronaučne godine preko misa u 9 i 11.30 sati. Djeci i mladima želimo sretnu i uspješnu školsku i vjeronaučnu godinu, a posebno onima koji započinju školovanje.

Hodočašće za Malu Gospu u Vepric (7. 9.) polazak u 15.30; i Ramu (8. 9.) polazak u 7 sati na Alkarskom trkalištu.

Najavljujemo hodočašće u Udbinu u subotu, 11. 9., Dan hrvatskih mučenika. Zainteresirani neka se prijave na porti.


 Ženidbeni navještaj:

Sakrament sv. ženidbe žele sklopiti:

Josip Vidić, sin Ante i Anke r. Runje iz Brnaza i Nikolina Smoljo, kći Srđana i Ljubice r. Blajić iz Sinja. Vjenčanje u petak, 10. rujna u Sinju.

Dinko Vukasović, sin Joška i Jelene r. Lončar iz Splita i Simona Jelinčić, kći Stipe i Marije r. Župić iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 11. rujna u Sinju.

Josip Bilić, sin Petra i Marije r. Miloš iz Sinja i Ljiljana Poljak, kći Ante i Marije r. Milić iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 11. rujna u Sinju.

Petar Jukić, sin Luke i Nevenke r. Delić iz Sinja i Nikolina Katić, kći Igora i Željane r. Gospodnetić iz Splita. Vjenčanje u subotu, 11. rujna u Splitu.

Mario Bilokapić, sin Petra i Ivane r. Marunica iz Glavica i Gabriela Miloš, kći Slavka i Mirjane r. Previšić iz Bajagića. Vjenčanje u subotu, 11. rujna u Bajagiću.

Bože Šentija, sin Ivana i Anke r. Kodžoman iz Brnaza i Anna Bašić - Šiško, kći Joze i Dijane r. Džaja iz Udovičića. Vjenčanje u subotu, 11. rujna u Udovičićima.

Stipe Čovo, sin Maria i pok. Marije r. Vrančić iz Karakašice i Ana Burić, kći Nediljka i Ružice r. Modrić iz Čačvine. Vjenčanje u subotu, 11. rujna u Čačvini.

Ante Batarelo, sin Davora i Dušanke r. Barić iz Lučana i Franka Vidalina, kći Mladena i Anđelke r. Labrović iz Brnaza. Vjenčanje u nedjelju, 12. rujna u Sinju.