RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI
29. kolovoza – 5. rujna 2021.
Dvadeset i druga nedjelja kroz godinu.
Svete mise: 6.30, 7, 8, 9, 10, 11.30 i 19 sati.

kruna

Petak, 3. rujna: Sv. Grgur Veliki, papa i crkveni naučitelj – spomendan.

Subota, 4. rujna: Misa na Husinoj jami u 11 sati.

Nedjelja, 5. rujna: Dvadeset i treća nedjelja kroz godinu. Svete mise: 6.30, 7, 8, 9, 10, 11.30 i 19 sati.

Hodočašće za Malu Gospu u Vepric (7. 9.) i Ramu (8. 9.)! Zainteresirani neka se prijave na porti.


Ženidbeni navještaj:
Sakrament sv. ženidbe žele sklopiti:

Petar Gelo, sin Tome i Mile r. Gelo iz Zaprešića, i Kristina Vučić, kći Stipana i Ljubice r. Jukić iz Glavica. Vjenčanje u petak, 3. rujna u Sinju.

Josip Perković-Paloš, sin Ivice i Nediljke r. Rojnica iz Turjaka, i Vedrana Radović, kći Tihomira i Dubravke r. Poljak iz Brnaza. Vjenčanje u petak, 3. rujna u Sinju.

Marko Vrca, sin Vlade i Rajke r. Batarelo iz Sinja, i Ana Kalfić, kći Pere i Šimice r. Andrić iz Zadra. Vjenčanje u petak, 3. rujna u Zadru.

Ante Macan, sin Marinka i Ankice r. Grčić iz Radošića, i Ana–Maria Filipović–Grčić, kći Boška i Agnese r. Krnić iz Zagreba. Vjenčanje u subotu, 4. rujna u Sinju.

Tomislav Feracina, sin Nenada i Mare r. Domazet iz Sinja, i Andrea Dukić, kći pok. Ćire i Mirjane r. Dukić iz Košuta. Vjenčanje u subotu, 4. rujna u Košutama.

Marin Vučković, sin Ivana i Ane r. Bareza iz Sinja, i Kristina Kondža, kći Davora i Anke r. Pletikosić iz Otoka. Vjenčanje u subotu, 4. rujna u Otoku.

Josip Mioč, sin Marka i Nade r. Filipović–Grčić iz Sinja, i Kristina Banić, kći Stanislava i Branke r. Pavić iz Donjeg Doca. Vjenčanje u subotu, 4. rujna u Donjem Docu.