RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI
22. – 29. kolovoza 2021.
Dvadeset i prva nedjelja kroz godinu.
Svete mise: 6.30, 7 (Mravince i Kučine), 8, 9, 10, 11.30 i 19 sati (Posveta djece Gospi Sinjskoj).

posveta djece Gospi Sinjskoj 2020


Ponedjeljak, 23. kolovoza: Bl. Miroslav Bulešić, svećenik i mučenik.

Utorak, 24. kolovoza: Sv. Bartol, apostol – blagdan.

Srijeda, 25. kolovoza: Sv. Ljudevit, kralj – zaštinik OFS-a.

Četvrtak, 27. kolovoza: Sv. Monika, spomendan.

Subota, 28. kolovoza: Sv. Augustin, biskup i crkveni naučitelj, spomendan. Mlada misa našeg župljanina don Luke Klarice u 11 sati.

Nedjelja, 29. kolovoza: Dvadeset i druga nedjelja kroz godinu. Svete mise: 6.30, 7, 8, 9, 10, 11.30 i 19 sati.

Hodočašće u Vepric (7. 9.) i Ramu (8. 9.)! Zainteresirani neka se prijave na porti.


Ženidbeni navještaj:
Sakrament sv. ženidbe žele sklopiti:

Tino Gaurina, sin Igora i Anite r. Šušnjara sa Suhača, i Anny Žigo, kći Josipa i Tine r. Jelinčić iz Sinja. Vjenčanje u petak, 27. kolovoza u Sinju.

Luka Čačija, sin pok. Ivana i Luce r. Čačija iz Bajagića, i Karla Žigo, kći Tomislava i Franke r. Jagnjić iz Lučana. Vjenčanje u petak, 27. kolovoza u Sinju.

Filip Buljan, sin Ivana i Nade r. Runje iz Sinja, i Marina Botica, kći Maria i Ive r. Đonlić iz Sinja. Vjenčanje u petak, 27. kolovoza u Sinju.

Ante Bandić, sin Dražana i Ankice r. Dukić iz Sinja, i Hanna Marić, kći Ante i Danijele r. Ratković iz Brnaza. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Sinju.

Ivan Čarić, sin Petra i Edite r. Jerkan iz Brnaza, i Jelena Miladinović, kći Tomislava i Zlate r. Kartelo iz Mandaline. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Sinju.

Roko Doždor, sin Ivana i Ane r. Bebić iz Splita, i Petra Pavić, kći Pere i Antonele r. Pletikosić iz Splita. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Sinju.

Ivan Katić, sin Ante i Nediljke r. Botica iz Sinja, i Anamarija Tomić, kći Ivice i Jelene r. Prgomet iz Prološca. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Prološcu.

Dino Talaja, sin Zdenka i Snježane r. Labrović iz Brnaza, i Karla Bašić, kći Milivoja i Željke r. Fumić iz Otoka. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Otoku.

Kaja Hrabar, sin Zvonka i Anite r. Špika, i Tea Perić, kći Joze i Stipanke r. Medvid iz Splita. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Sinju.