Malonogometni turnir za krizmanike župe Gospe Sinjske odigran je od 8. do 20. ožujka 2021. Turnir se odigravao na novouređenom igralištu sportskog centra OŠ Marka Marulića. Bila je to pozitivna promocija sporta i zdravog načina života ka oi zajedničkoga sportskog druženja i upoznavanja mladih.


Na turniru je sudjelovao 13 ekipa kandidata za sakrament krizme 2. i 3. razreda srednjih škola iz župe Gospe Sinjske. Turnir se igrao u četiri skupine, a prve dvije najuspješnije iz svake skupine igrale su za polufinale, odnosno finale. Završnica turnira je bila uzbudljiva i za gledatelje dopadljiva.

 

Moglo se vidjeti mnoštvo lijepih poteza u igri nadarenih mladih nogometaša, ovogodišnjih župnih krizmanika. Na kraju je najuspješnija ekipa turnira bila Need for speed, drugi su bili krizmanici ekipe Jasani, a treće mjesto je pripalo ekipi Katalizatori.

Uz ekipne nagrade, nagrađen je Petar Vuko kao najbolji igrač-strijelac. Sve odigrane utakmice na turniru pratio je i sudio David Jukić.
Hvala ravnatelju OŠ Marak Marulića gosp. Marku Križancu koji nam je za ovogodišnji malonogometni turnir krizmanika ustupili igralište is am se brinuo da sve bude u najboljem redu.