Dječji zbor iz Brnaza u subotu 19. svibnja 2018. u Splitu, po prvi put je sudjelovao na 34. Zlatnoj harfi Splitsko – makarske nadbiskupije, smotri dječjih župnih zborova u pratnji župnog vikara fra Antonia Mravka, voditelja zbora Jelene Mihaljević i s. Dominike Vrdoljak.

Smotra dječjih župnih zborova održana je u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu. Tema ovogodišnje Harfe je ‘Dođite, kličimo Gospodinu!’ iz 95. psalma ‘Poziv na Božju hvalu’. Nastupilo je oko 250 djece iz 6 zborova, s jednom pjesmom koju su izvukli iz košarice i još jednom pripremljenom.
Dječji zbor iz Brnaza nastupio je s pjesmom Sanctus i Dođite, kličite Bogu svom. Prije nastupa zborova, svečano misno slavlje predvodio je fra Joško Kodžoman, provincijal Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja u Splitu.

Program tijekom Harfe prigodno je vodila s. Nediljka Milanović - Litre, regionalna povjerenica za Zlatnu harfu. Pjevanjem za vrijeme mise dirigirala je s. Marinela Delonga, u orguljaškoj pratnji s. Zorislave Radić.

Nakon nastupa u Splitu djeca iz Brnaza su posjetila Svetište Gospe od Otoka u Solinu. Ljepotu prirode i uređenost prostora Svetišta djeca su iskoristila za druženje i igru.

VIŠE FOTOGRAFIJA - KLIKNI