Srijeda, 9. 11.

Posveta Lateranske bazilike - blagdan.

Četvrtak, 10. 11.

Sv. Leon Veliki, papa - spomendan.

Poslije večernje mise klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Petak, 11. 11.

Sv. Martin Tourski, biskup - spomendan. (Ruda)

Nedjelja, 13.11.

Proslava sv. Nikole Tavelića u Brnazama: procesija i euharistijsko slavlje u 10.00 sati.

Sveti otac papa Franjo odredio je da završno slavlje Godine milosrđabude na nedjelju Krista Kralja zatvaranjem svetih vrata u Bazilici sv. Petra u Vatikanu. Isto tako Papa je odredio da se zaključna svečanost toga Jubileja u mjesnim crkvama održava nedjelju prije Krista Kralja tj. 13. studenoga. Kako bismo kao vjernici i dalje nastavili živjeti i svjedočiti milosne plodove ovoga jubileja i mi ćemo u našem svetištu imati zahvalno euharistijsko slavlje u 10.00 sati kojim predsjeda generalni vikar mons. Miroslav Vidović.

 

NAPOVIJEDI

  • Ženi se Josip Sašo Miletić, sin Ivana i Nore r. Jajčanin, mladić iz Sinja i uzima Nikolinu Romac, kćer Ivan i Ozrenka r. Mastelić - Ivić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu u Sinju.
  • Ženi se Josip Mijić, sin Mladana i Blaženke r. Budimir Bekan, mladić iz Karakašice i uzima Mariju Marović, kćer Matka i Nevenke r. Lovrić Seper, djevojka iz Potravlja. Vjenčanje u subotu u Sinju.
  • Ženi se Mario Grčić, sin Jure i Marije r. Vuleta, mladić iz Sinja i uzima Anu Vučković kćer Andrije i Slavice r. Dolić, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu u Sinju.