RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI
17 – 24. studenoga 2019.
33. nedjelja kroz crkvenu godinu.


 

Misa za žrtve Vukovara i Škabrnje u 18 sati.


 

 

1. Ponedjeljak, 18. studenoga: Pridružujemo se inicijativi „Zvon za Vukovar“ u kojoj će zvona naših crkava zvoniti u 18 sati i 11 minuta u znak sjećanja na žrtvu Vukovara, pozivajući na molitvu kako za žrtve zlodjela tako i za one koji su ih počinili.

 

2. Utorak, 19. studenoga: Obljetnica posvete prvostolne crkve – spomendan.

 

3. Četvrtak, 21. studenoga: Prikazanje Blažene Djevice Marije. Gospa od Zdravlja – blagdan. Nakon večernje mise klanjanje pred Presvetim. U Lučanima počinje trodnevnica sv. Kati u 17 sati.

 

4. Petak, 22. studenoga: Sv. Cecilija, djevica i mučenica – u 18.30 sati u samostanskom klaustru koncert sakralnih i domoljubnih pjesama prigodom sv. Cecilije – zaštitnice glazbe i dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje. Nastupaju: Mješoviti gradski zbor Trogira i Sinja te solisti HNK Split.

 

 

5. Nedjelja, 24. studenoga: Krist Kralj. Nedjeljni raspored svetih misa. U Lučanima proslava sv. Kate. Procesija i sveta misa u 10 sati.


 

Glas Koncila provodi akciju upoznavanja katoličkih novina. Kroz 4. nedjelje možete uzeti besplatni primjerak Glasa koncila na izlazima iz crkve.