Četvrtak, 27. 10.

Poslije večernje mise klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Petak, 28. 10.

Sv. Šimun  i Juda Tadej, apostoli - blagdan.

Nedjelja, 30.10.

31.  nedjelja kroz crkvenu  godinu.Počinje zimsko računanje vremena. Sat se vraća 1 sat unazad. Mise po ustaljenom rasporedu.

 


Mjesec je listopad posvećen BDM. Svaki dan prije večernje mise molimo krunicu.

 


Svu djecu i mlade pozivamo na redovitost pohađanja nedjeljnih misa, župnih kateheza, proba pjevanja, ministrantskih susreta.


 

NAPOVIJEDI

Ženi se Joško Boškin, sin Zdenka i Slavice r. Žarko, mladić iz Sinja i uzima Ivanu Budimir, kćer Zdenka i Marice r. Vidosavljević, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak u Sinju.

 

Ženi se Mario Vidić, sin Marka i Danice r. Marović, mladić iz Lučana i uzima Doroteju Sraga, kćer Josipa i Vesne r. Kanižaj, djevojka iz Zagreba. Vjenčanje u subotu u Sinju.

 

Ženi se Leo Dragičević , sin Matka i Svjetlane r. Ševelj, mladić iz Tučepi i uzima Petru Žigo, kćer Ante i valentine r. Tomašević, djevojka iz Lučana. Vjenčanje u subotu u Sinju.

 

Ženi se Ivan Manjaka, sin Mladena i Drage r. Župa, mladić iz  Trilja i uzima Mirjanu Poljak, kćer Predraga i Ive r. Poljak, djevojka iz Glavica. Vjenčanje je u subotu u Sinju.

 

Ženi se Stipe Gruban, sin Jerka i Davorke r. Franić, mladić iz Hrvaca i uzima Marinu Čačija, kćer Marka i Marije r. Gugić, djevojka iz Splita. Vjenčanje u subotu u Sinju.

 

Ženi se Anđelo Mikulić, sin Nevena i Ankice r. Marinović, mladić iz Raštana i uzima Maju Ćurković, kćer Ante i Marije r. Gugić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu u Sinju.

 

Ženi se Tomislav Baturina, sin Slavka i Mire r. Milanović Litre, mladić iz Sinja i uzima Moniku Čugura, kćer Miroslava i Angele r. Šušnjara, djevojka iz Jasenskog. Vjenčanje u subotu u Čitluku.