Ženi se Stjepan Radan, sin Frane i Mirjane r. Romac, mladić iz Sinja i uzima Emanuelu Koljnrekaj, kćer Nozija i Marte r. Prekpalaj, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak u Sinju.

 

Ženi se Marko Marić, sin pok. Luke i Ane r. Marković, mladić iz Košuta i uzima Irenu Domazet, kćer Jakova i Mirjane r. Domazet, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak u Sinju.

 

Ženi se Marko Vučković, sin Mira i Nade r. Vučić, mladić iz Sinja i uzima Luciju Kodžoman, kći Ivice i Dragice r. Kodžoman, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu u Sinju.

 

Ženi se Ante Vladova, sin Miroslava i Dušanke r. Šušnjara, mladić iz  Splita i uzima Ivanu Masnić, kćer Ivice i Ljubice r. Varvoda, djevojka iz Sinja. Vjenčanje je u subotu u Sinju.

 

Ženi se Ante Kokot-Živalj, sin Bože i Marije r. Vučković, mladić iz Sinja i uzima Helenu Jašić kćer Tonćija i Željane r. Stošić, djevojka iz Splita. Vjenčanje u subotu u Sinju.

 

Ženi se Stipe Maras, sin Ivana i Nede r. Jenjić, mladić iz Glavica i uzima Jelenu Smoljo, kćer pok. Joze i Zlate r. Jelavić, djevojka iz Otoka. Vjenčanje u subotu u Otoku.

 

Ženi se Šime Aužina, sin Zdravka i Gordane r. Zeljak, mladić iz Šibenik i uzima Jelenu Jukić, kćer pok. Zdravka i Mirjane r. Paviša, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu u Šibeniku.