1. Župne obavijesti:

Ponedjeljak,

29. kolovoza

 

Mučeništvo sv. Ivana Krstitelja, spomendan.

 

Petak, 2. rujna

 

Prvi petak u mjesecu - posvećen Srcu Isusovu; prigoda za ispovijed prije  i za vrijeme svetih misa.

 

Subota, 3. rujna

Sveta misa i krunica za dobročinitelje i Gospine štovatelje u 8.00 sati na Gospinu oltaru.

Svetu misu kod Husine jame na Vagnju za stradale žrtve komunizma u 11.00 sati predslavi don Ante Mateljan.

 

Naše svetište i župa organiziraju hodočašće u Ramu na Malu Gospu u četvrtak 8. rujna. Polazak u 7.00 sati kod Alkarskog trkališta. Cijena: 80 kn. Punimo drugi autobus. Zainteresirni se trebaju prijaviti na samostansku portu ili u župni ured.

Najavljujemo zaručnički tečaj za sve koji namjervaju sklopiti sakrament ženidbe u narednim mjesecima. Tečaj će se održati u dvorani Gospe Sinjske 16., 17. i 18. rujna s početkom u 19.00 sati. Prijave na prvom susretu. 


2. Ženidbene napovijedi:

  • Ženi se Petar Igor Poljak, sin Pavla i Mirjane r. Jozić, mladić iz Splita i uzima Anu Čuguru, kći Ivana i Zdenke r. Tomić. Mladenka iz Splita. Vjenčanje je u subotu u Sinju.
  • Ženi se Hrvoje Varvoda, sin Stipe i Mirjane r. Hrste, mladić iz Otoka i uzima Helenu Odrljin, kći Ante i Smilje r. Lovrić. Mladenka iz Košuta. Vjenčanje je u subotu u Sinju.
  • Ženi se Igor Krivić, sin Nikole i pok. Marije r. Rincon, mladić iz Bajagića i uzima Ivu Balajić, kći Mladena i Renate r. Mastelić. Mladenka iz Sinja. Vjenčanje je u subotu u Sinju.
  • Ženi se Ante Bogdan, sin Frane i Lidije r. Olujić, mladić iz Sinja i uzima Jelenu Bitunjac, kći Mate i Smilje r. Gašpar. Mladenka iz Rude. Vjenčanje je u subotu u Rudi.
  • Ženi se Ante Čović, sin Mladena i Anđelke r. Tadić, mladić iz Sinja i uzima Josipu Podrug, kći Pere i Natalije r. Rakvić. Mladenka iz Solina. Vjenčanje je u subotu u Solinu.