Svetište Gospe Sinjske pridružuje se akciji "Uredimo Sinj za Alku i Veliku Gospu", koju će podržati na više načina. Na svojim ćemo platformama i ove godine pozivati Sinjanke i Sinjane da daju svoj doprinos u uređenju grada na dva jako važna dana: ALKA i GOSPA SINJSKA. U tom periodu naš grad posjeti preko 150 tisuća hodočasnika te želimo domaćima i gostima predstaviti Sinj u još ljepšem izdanju.

Potrebno je, stoga, uložiti dodatne napore u uređenju Sinja, a to se posebno odnosi na okućnice, balkone, prozore i sl. Svi možemo uljepšati boravak našim gostima i svačiji je doprinos neprocjenjiv.

Preko mrežne stranice i Facebook stranice animirat ćemo župljane i sve Sinjane da se uključe u akciju, a ovdje posebno apeliramo na organizacije i udruge koje svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći oko uređenja Grada. Ostaje činjenica da je temeljna zadaća uređenja i pripreme Grada povjerena stručnim gradskim, županijskim i državnim službama, koje će boljom organizacijom i učinkovitijim radom zasigurno pridonijeti uspjehu akcije.

Ovdje prilažemo dva plakata, a svakodnevno ćemo objavljivati fotografije i video-materijale s terena, s ciljem animiranja sugrađana.

Kliknite na plakate.

plakat akcija uredimoplakat akcija uredimo 2