RASPORED BOGOSLUŽJA I OBAVIJESTI
5. – 12. lipnja 2022.
Duhovi. Svetkovina.
Svete mise: 7, 8, 9, 10, 11.30 i 19 sati.

Utorak, 7. lipnja: Trinaesti utorak na čast sv. Anti. Molitve nakon večernje mise.

Četvrtak, 9. lipnja: Klanjanje nakon večernje mise.

Petak, 10. lipnja: Trodnevnica sv. Anti. Molitve prije večernje mise.

Nedjelja, 12. lipnja: Presveto Trojstvo. Svetkovina. Svete mise: 7, 8, 9, 10, 11.30 i 19 sati.


Napovijedi: Ženi se

Bojan Nerlović, Siniše i Ljilje r. Radomiljac iz Splita, i Jelena Milanović – Litre, Milana i Ane r. Maričić iz Sinja. Vjenčanje u petak, 10. lipnja u Sinju.
Ivan Banić pok. Dušana i Gordane r. Modrić iz Sinja, i Marija Balajić Ivice i Marice r. Mušterić iz Karakašice. Vjenčanje u petak, 10. lipnja u Sinju.
Dario Černeka, Williansa i Vesele r. Ljuić iz Rijeke, i Silvija Masnić, Ivice i Ljubice r. Varvoda iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 10. lipnja u Sinju.
Darko Čarić, Damira i Jadranke r. Veić iz Brnaza i Josipa Hefler, Antuna i Dragice r. Krišto iz Petrijevaca. Vjenčanje u subotu, 11. lipnja u Sinju.
Frane Bajić, Ivice i Grozdane r. Grozdanić iz Podstrane i Anđela Andrijašević, Nikole i Marije r. Baković iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 11. lipnja u Sinju.
Ante Galić, Ivana i Ilonke r. Šušnjara iz Sinja i Mia Jagnjić, Željka i Željke r. Prološčić iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 11. lipnja u Sinju.
Ivan Pavić, Milenka i Ivanke r. Bilonić iz Sinja i Maja Milanović, Gorana i Ane r. Matković iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 11. lipnja u Sinju.
Mihale Perić, Davida i Janje r. Tokić iz Uskoplja i Zrinka Marić, pok. Joze i Mirjane r. Jagnjić iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 11. lipnja u Zagrebu – Susedgrad.